Schoonheidssalon BEAU en face
 

Bezoek Schoonheidssalon

16 januari 2013 12:05

Anouk Smulders wil er goed uit blijven zien

HOOFDDORP - Anouk Smulders geeft toe dat ze bezig is met het feit dat ze bijna 40 jaar wordt. "Gelukkig wordt iedereen ouder. Het zou vervelend zijn als alleen ik 40 word en de rest allemaal 25 blijft.

Dit zegt ze in een interview met Grazia.

"Ik merk het wel: van de week had ik een shoot en werd ik wakker met zo'n slaaprimpel over mijn hele gezicht. Die ging vroeger heel wat sneller weg. En van een avondje doorhalen word ik ook niet echt knapper."

Als model en presentatrice is ze wel bezig met het ouder worden. "Als ik dit werk niet had gedaan, was ik waarschijnlijk slordiger met mijn lichaam omgegaan. Ik vind het zelf ook belangrijk om er goed uit te blijven zien, daarom zorg ik goed voor mijn huid, eet ik gezond en train ik drie keer in de week", aldus Smulders.

"Ik vind het zo'n gelul als vrouwen roepen dat ze alleen maar fast food eten, maar wel gespierde billen hebben. En dat ze jong blijven door water te drinken en veel te slapen. Zo werkt het echt niet, ik moet hard aan de bak om af en toe nog een leuke modellenklus te krijgen."

Trucjes

Een kleine ingreep hier en daar om mooi te blijven, vindt de moeder van twee niet raar. "Ik zou in Hollywood niemand kunnen noemen die niets heeft gedaan, zelfs Meryl Streep helpt de natuur een handje, denk ik. Als er trucjes zijn om de boel op te peppen, waarom zou je ze dan niet gebruiken? Als het goed gebeurt, zie je er niets van."

Of ze zelf ooit zulke maatregelen zal nemen, sluit ze niet uit: "Al ben ik waarschijnlijk te schijterig om in mezelf te laten snijden of spuiten. Ik houd het voorlopig bij een goede schoonheidsbehandeling eens in de 6 weken."

Door: NU.nl

 Terug
Geplaatst: 16-01-2013 18:29:28

Beau Logo 2.jpg