Schoonheidssalon BEAU en face
 

Verwendag voor borstkankerpatiƫnten

Oktober Borstkankermaand 
Het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg zet zijn patiënten in het zonnetje tijdens de Oktober Borstkankermaand. Op donderdag 24 oktober worden alle (ex-) borstkankerpatiënten van het ziekenhuis uitgenodigd voor een bijzondere verwendag.

In Nederland krijgt één op de acht vrouwen de diagnose borstkanker. De behandeling van deze ziekte is intensief en heeft een grote impact. Het is na de behandeling soms lastig om de draad van het alledaagse leven weer op te pakken. Het mammateam vindt dat borstkankerpatiënten het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden. Daarom worden alle borstkankerpatiënten van het ziekenhuis uitgenodigd voor een speciale verwendag. “Het is bedoeld als een cadeautje voor onze patiënten”, vertelt verpleegkundig specialist Manon Schriek.

Workshops
Op de verwendag worden diverse behandelingen en activiteiten aangeboden: make-up workshop, ontspanningsmassages, reikibehandeliingen, voetzoolreflex-, fysio- en huidtherapie, kleding- en kleurenadvies en een lingeriemodeshow. Ook geven de plastisch chirurgen op laagdrempelige wijze meer informatie over borstreconstructies. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. 

Aula
De verwendag wordt gehouden op donderdag 24 oktober van 14 tot 20 uur in de aula van het St. Elisabeth Ziekenhuis (route 73). Belangstellenden zijn van harte welkom op elk gewenst moment van de middag en avond. 

 Terug
Geplaatst: 19-10-2013 10:41:20

Beau Logo 2.jpg